Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Lasten aluekuppi
Uutiset
Orimattila TrailRun
Heiska ylivoimainen miehissä
Muokattu:24.10.2021 >>Lue
Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021
Muokattu:19.10.2021 >>Lue
Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa.
Muokattu:14.10.2021 >>Lue

Rastivarsat - Suunnistustoimintaa Orimattilassa

Rastivarsat ry on vuonna 1978 perustettu suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta. Seuraamme kuuluu noin 200 jäsentä. Seuramme toimii Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008. 
 
Seuran toiminta painottuu nuorisotoimintaan, kuntourheiluun ja kilpasuunnistukseen (hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus, suunnistus, ampumasuunnistus). Kuntosuunnistustoiminta pyörii Orimattilan Iltarastien nimellä. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Seura on järjestänyt merkittäviä suunnistuskilpailuja mm. viisi SM-kilpailua ja FIN5 rastiviikon osakilpailun. 
 
Rastivarsojen suunnistajat ovat voittaneet maailmanmestaruuksia, euroopanmestaruuksia ja lukuisia SM-mitaleita. Seuran paras sijoitus Jukolassa on 21. 2019 seuran miehet voittivat hiihtosuunnistuksen SM-viestin. 
 
Organisaatiosta ja hallinnosta vastaa johtokunta ja toiminnasta valiokunnat. Toimintaa ohjaa vahvasti seuratoimintalinja, jonka kiteytys on seuran visio. Käytännön toimintaan suuntaviivat antaa vuosikello. 
 
Varainhankinnassa nojaudumme talkootyöhön. Seurasta löytyy talkoovoimaa mitä erilaisimpiin työtehtäviin niin Orimattilaan, Lahteen kuin muillekin lähialueille. Joulukuusien kasvatus ja myynti on tärkeä tulonhankkimiskeino.  
 
Rastivarsojen säännöt 
Seuratoimintalinja 
 
 
Graafiset ohjeet 
 

Päivitetty: 26.10.2021
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja