Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
>Lapset ja Nuoret
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

Kahvakuulaa
Uutiset
Hiihtosuunnistamaan la 11.2
Hiihtorastit Ämmäntöyräällä
Muokattu:6.2.2023 >>Lue
EM-Hiihtosuunnistus 31.-5.2.2023
Miska Tervala 11. Sprintissä
Muokattu:3.2.2023 >>Lue
Luumäen Hs-kilpailut
Pukema ykkönen
Muokattu:30.1.2023 >>Lue

Leimaus-leiri 5.-8.6.2023 Tampereella

 
 
 
 
Tämän vuoden Leimaus-leiri pidetään Tampereella ma-to 5.-8.6.2023. Leirin järjestää Tampereen Pyrintö. Leirillä harjoitusmaastot ovat metsämaastoa sekä sprinttimaastoa. Rastivarsat lähtee leirille noin 20 hengen tiimillä ja ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautua voi aina 12.2 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa henkilökohtaisesti ja samalla maksetaan leiripassi, jonka hinta on leiriläiseltä 170 euroa ja ohjaajalta 145 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan myös tasoryhmä. Jokaisella tasoryhmällä on seuralta oma ohjaaja.  
 
Majoitusvalinta tehdään myöhemmin seuran toimesta ja seuralaskutuksella. Seura tavoittelee opistotason majoitusta, mutta se on yleensä ollut suosituin, joten hotellimajoitus on kakkosvaihtoehto. Kyydit Tampereelle katsotaan keväämmällä majoituksen ja parkkipaikkojen selvittyä. Itse leirillä kuljetaan julkisella liikenteellä. Leiripassi sisältää harjoitukset, oheisohjelmat, julkisella liikenteellä kulkemisen ja ruokailut. Seura tukee osallistumista ja ajatus on, että jokainen maksaisi passin ja seura majoituksen. Meno-paluu leirille katsotaan myöhemmin.  
 
Jotta seura tietää leiriläiset ja ohjaajat, tarvitsee lähtijöiden ilmoittautua Suomisportin lisäksi myös seuralle, Tätä varten on oma lomake, ilmoittaudu tästä . Huom. ilmoittaudu silti, vaikka olet aiemmin ilmoittanut halukkuuden leirille. Ja vaikka et aiemmin ole halukkuutta ilmoittanut, ehtii leirille, ilmoittautua nyt. Huomioi, että ilmoittautuminen päättyy jo 12.2.2023, joten toimi heti 
 
Lisätietoa leiristä, tasoryhmistä ja Suomisportin ilmoittautumislinkit tästä.. Myös ohjaajat ilmoittautuvat sivulta löytyvältä Suomisportin ohjaajalinkistä.  
 
Lähde mukaan leirille.  
 
Rastivarsojen Leimaus-leirin vastuuhenkilö on Hannu Honkanen. Muut ohjaajat ovat Kati, Tuomo, Aada ja Heidi.  
 
Ilmoittautuneet: 
Kerttu R. 
Jussi K.  
Jonna K.  
Saara Hol. 
 
 

Päivitetty: 6.2.2023
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja