Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 25Manna
Uutiset
JOULUKUUSITALKOOT ALKAVAT
Joulukuusien keräys alkaa 4.12 ja myynti 13.12
Muokattu:5.12.2021 >>Lue
Syyskokous
Rastivarsat jatkaa Tähtiseurana
Muokattu:27.11.2021 >>Lue
Syyskokous pe 26.11 klo 18.00 Kerholla
Alkuun vuoden palkitut ja sm-mitalit
Muokattu:24.11.2021 >>Lue

Rastivarsojen syyskokous 26.11.2004

Seuran syyskokous pidettiin perjantaina 26.11.2004 klo 18.30 Humisevassa. Ennen kokousta innokkaimmat juoksivat Hämäläisen Markun laatiman yösuunnistusharjoituksen (4 km) Humisevan peruskartalla. 
 
Kokouksessa puheenjohtajana toimi Esko Eskola. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jouni Tourunen, onneksi olkoon! Jouni on seuran historian kolmas puheenjohtaja. Aiemmat puheenjohtajat ovat Eero Viirola 1978-1987 ja Veli-Matti Onnela 1988-2004. Johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Jari Lehtonen ja puheenjohtajaksi siirtyvän Jounin paikalle vuodeksi Veli-Matti Onnela. Valiokuntien henkilövalinnat löytyvät päivitetyistä yhteystiedoista. 
 
Kokouksessa palkittiin menestyneitä ja aktiivisia seuralaisia. Parhaana seuran miessuunnistajana palkittiin Mika Tervala, joka saavutti MM-pyöräsuunnistuksessa viestikultaa, normaalimatkalla hopeaa ja SM-pyöräsuunnistuskultaa. Mika ei valitettavasti päässyt tilaisuuteen, koska oli vastaanottamassa palkintoja Suunnistusliiton risteilyllä. Seuran parhaana naissuunnistajana palkittiin Hanna Laine (mm. SM-sprint 4., SM-normaali 6., nuorten MM-katsastus 8., SM-pitkä 13. ja KLL-SM kultaa). 
 
Kauden SM-mitalisteista palkittiin Heikki Lario (H70): SM-hisu pika hopeaa, SM-hisu pronssia ja SM-yö pronssia. SM-suorituksena palkittiin lisäksi H55-viestitrio Timo Hämäläinen, Paavo Inkinen ja Matti Railimo, joka saalisti hopeaa sarjassaan. 
 
Nuorista rastivarsalaisista palkittiin aktiivisesta osanotosta ja hyvistä suorituksista: 
Valtteri Rantala (H8), AM-normaali hopeaa, AM-oravapolku pronssia, Hippo-Cup 1. 
Tatu Leirimaa (H10), AM-oravapolku hopeaa, Iitti-suunnistus 2., Hippo-Cup 1. 
Olli-Petteri Hirvonen (H12), AM-viesti kultaa, AM-oravapolku hopeaa ja Hippo-Cup 1. 
Kia-Lotta Hirvonen (D8), Hippo-Cup 1. 
Maria Anttila (D10), AM-oravapolku hopeaa, AM-normaali pronssia, AM-viesti pronssia. 
Julia Myrsky (D12), AM-oravapolku kultaa, Nastolan sprinttiviesti 4. 
Sanni Lepola (D14), AM-yö kultaa, AM-normaali hopeaa, AM-pika pronssia, viestisuoritukset Nuorten Jukolassa ja ensikertalaisena 25mannassa ja Halikkoviestissä. 
Emmi Henttonen (D16), AM-oravapolku kultaa. 
 
Lepolan Sanni sai Lammikon Läiskäys -kiertopalkinnon vuoden juniorina ja vuoden ohjaajana Lammikon Läiskäyksen sai Raunion Pekka. 
 
Lisäksi palkittiin seuran mestaruuskilpailujen kolme parasta/sarja ja Maken mailin kolme parasta (ikätasoituskilpailu). Pistepokaalin (paras menestys AM-kisoissa) voitti Heikki Lario. 
 
Kokouksessa katseltiin Lepolan Antin ottamia kuvia kauden tapahtumista ja Oravan Riston video SM-viestikilpailusta. Jorma Hämäläinen kiitti SM-viestin talkooväkeä ja kertasi tapahtuman moninaisia järjestelyvaiheita. Lopuksi nautittiin Laineen Annelin loihtimaa talkooväen illallista ja pidettiin hieman hauskaa kilpailun ja arpajaisten merkeissä. 
 

Päivitetty: 27.11.2004
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja