Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu (edit 5.1.19)
> Valmennus (edit 9.1.19)
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2016 spinning
Uutiset
Korttelikuppi Orimattilassa 20.3.
Lähdöt Kerholta klo 18.00 alkaen
Muokattu:14.3.2019 >>Lue
Hiihtosuunnistus SM-pitkä matka
Hannu-Pekka 4. Miska 5.
Muokattu:9.3.2019 >>Lue
Nuorten ja lasten ratojen laatiminen
MUISTA ilmoittautua 3.3
Muokattu:3.3.2019 >>Lue

 
Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, vuodesta 2010 lähtien joka vuosi. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet 700 ja 1 600 osallistujan välillä. Ensi kesänä leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla ja sen lähialueilla 4. – 7.6.2018. Harjoitusmaastoja löytyy läheltä kävelymatkan etäisyydeltä ja lisäksi lyhyen bussimatkan päässä on monipuolisia maastoja eritasoisille suunnistajille. 
 
 
 
Leimaus-leiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat. 
 
 
 
Saimme toivomamme >Villamajoituksen ilmoittajan nopeiden rintterisormien avulla J. Olen käynyt tutustumassa Villa-alueeseen, upeaa aluetta ja maisemia. 
 
 
Leirin tuettu omavastuuhinta pyritään pitämään edellisvuosien tasolla (viimeksi 175 € / leiriläinen ja 70 € / ohjaaja). Tarkkaa summaa ei voida vielä vahvistaa. Matkaamme leirille Ramin kyydillä yhdessä Lahden Suunnistajien ja Hollolan Urheilijoiden kanssa, bussin hinta osallistumismaksun lisäksi, mutta bussin hinta normaalia edullisempi sen johdosta että Rami toimii myös leiriorganisaation kuljetuksissa. 
 
 
 
Rastivarsoille on varattuna 20 paikkaa leiriläisille ja 5 ohjaajalle. Jokaiselle tasoryhmälle tarvitaan vastuuohjaaja. 
 
 
 
> Lisätietoa 
 
 
 
Sitovat ilmoittautumiset allekirjoittaneelle sähköpostitse 10.4.2018 mennessä, toki mielellään mahdollisimman pian. Paikkoja on rajattu määrä. Perustellusta syystä osallistumisen voi perua veloituksetta 4.5. mennessä. 
 
 
 
Ilmoittautumiseen tarvitaan nimi, syntymäaika, toive tasoryhmästä, mahdolliset erityisruokavaliot ja tänä vuonna myös kotiosoite (katu ja postinumero) sekä sähköpostiosoite (jos on). Tasoryhmää ei välttämättä tarvitse vielä tietää, ja joka tapauksessa lopulliset ryhmät muodostetaan vasta myöhemmin Rastivarsojen ryhmän kokonaisuuden perusteella. 
 
 
 
Nyt rohkeasti ilmoittautumaan! 
 
 
 
terveisin Tommi 
 
 
 
Rastivarsojen yhteyshenkilö Leimaus 2018 
 
tommi.maasilta(@)askola.fi 
 
040 7639420
Päivitetty: 14.2.2018
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja