Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Jukola
Uutiset
Orimattila TrailRun
Heiska ylivoimainen miehissä
Muokattu:24.10.2021 >>Lue
Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021
Muokattu:19.10.2021 >>Lue
Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa.
Muokattu:14.10.2021 >>Lue

Päätoimittajan palsta, Mervi Suni 
 

HISTORIA TARVITSEE TEKIJÖITÄ

 
 
Rastivarsojen talvikauden menestys on levännyt yhden miehen harteilla; Larion Heikki avasi sekä oman että Rastivarsojen hisu-SM-mitalitilin. Onnea Heikille! Railimon Matti puolestaan on avannut hienosti kautensa jo ulkomailla, Espanjasta ja Portugalista oli kotiintuomisina kärkitiloja. Pääsiäisenä ryhmä varsoja ja naapuriseurojen suunnistajia suuntaa Viroon leireilemään ja hakemaan tuntumaan rasteihin. Näin se uusi kesäkausi jälleen alkaa.  
 
Tässä lehdessä on luettavissa Larion Heikin seuran syyskokouksessa esittämä historiikki seuran tähänastisesta taipaleesta. Syyskokouksen yhteydessä vietettiin seuran 25-vuotisjuhlallisuuksia. Vuosiin on mahtunut monenlaista toimintaa; kilpailujen järjestämistä, kilpailuissa käymistä, talkoita, retkiä, karttojen tekemistä, uusia seura-asuja jne. Heikin muistelemat asiat, tilanteet ja tapahtumat vuosien varrella eivät ole tapahtuneet itsestään; aina on joku ollut tekemässä asioille jotain, laittamassa pyörät pyörimään, ottanut kynän kauniisti käteen ja tehnyt joskus epäkiitolliselta tuntuvaa työtä muidenkin seuralaisten hyväksi.  
 
Millaisia vuosia muistelemme kun seuramme perustamisesta on kulunut viisikymmentä vuotta? Mitä tapahtuu seuraavien 25 vuoden aikana jotka nyt ovat edessäpäin? Onko seuramme edelleen taattu arvokisajärjestäjä, pyörivätkö kuntorastit ja oravapolkutoiminta, tavoitellaanko edelleen varsoille viestiliigapisteitä, millaisia sijoituksia saamme Jukolassa ja Venloissa? Joka päivä voimme vaikuttaa tavoitteisiimme ja siihen, millaisia muistoja meillä on vuosien kuluttua kun katsomme taaksepäin. Tänäänkin voimme tehdä jotain. 
 
Lepolan Antti osallistui Kangasalalla järjestettyyn suunnistuksen markkinointiseminaariin, Antin yhteenvedon tilaisuudesta voitte lukea tästä lehdestä. Hyödynnetään seminaarissa esitetyt kokemukset ja näkemykset!  
 
Tämän vuoden toinen Rastivälin numero kokoaa yhteen kesäkauden tapahtumat ja ilmestyy loppuvuodesta. Suunnistuksellista kesää kaikille! 

Päivitetty: 28.4.2004
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja