Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Jukola
Uutiset
Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021
Muokattu:19.10.2021 >>Lue
Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa.
Muokattu:14.10.2021 >>Lue
Koululiikuntaliiton suunnistuskisat Haminassa
16 nuorta Orimattilasta
Muokattu:13.10.2021 >>Lue

SM-kisat haasteellinen kunniatehtävä

Keskimatkan (Ryhmä 1) SM-kisat Orimattilan Sammalistossa lauantaina 18.9.2010 ovat neljännet Rastivarsojen järjestämät SM-kisat. Ikäsarjojen SM-normaalimatkat kisailtiin Tuuliharjassa 1994, ikäsarjojen SM-viestit Sammalistossa 2000 sekä nuorten ja yleisten sarjojen SM-viestit Pariisin maastossa 2004. Orimattilan Jymy on järjestänyt SM-kisat aiemmin vuosina 1968 ja 1974.  
 
Rastivarsat on vuonna 1978 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka on jatkanut Orimattilan Jymyn pitkiä suunnistusperinteitä. Suunnistus elää edelleen vahvasti Orimattilan seudulla. Rastivarsoilla on tällä hetkellä yli 300 jäsentä, Orimattilan Iltarasteilla käy kesäkaudella 130 harrastajaa viikoittain ja Koululaissuunnistukseen on osallistunut parhaimmillaan peräti 600 koululaista. Rastivarsojen nuorisotoiminta sai Nuori Suomi-sinetin 30. toimintavuotenaan ja 30. suunnistusseurana vuonna 2008. Samana vuonna Rastivarsat sai tunnustusta SSL:n vuoden seurana aktiivisen nuorisotoiminnan ja laadukkaiden Iltarastien ansiosta. 
 
SM-kisojen järjestäminen on seuralle aina kunniatehtävä, jota odotetaan innolla ja joka pyritään toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Keskimatka on kisakoneistolle myös erityinen haaste, koska yhden päivän aikana järjestetään oikeastaan kolme eri kilpailua: karsinta sekä B- ja A-finaalit. Kisa vaatii paljon niin tulospalvelulta, maaston käytöltä ja ratasuunnittelulta kuin kilpailukeskuksen toiminnoiltakin. Uskon kilpailujen onnistuvan hyvin kokeneiden vastuuhenkilöiden ja osaavien toimitsijoiden ansiosta. Kilpailunjohtajana toimii Rastivarsojen aikaisempien SM-kisojen tapaan Jorma Hämäläinen, pääratamestarina Markku Hämäläinen, tulospalveluvastaavana Timo Kokko, Reijo Käkelän kehuja saaneen kartan (2000) on uudistanut Jari Lehtonen, ratavalvojana toimii Matti Laitinen (Metsän Pojat) ja TA:na tukea ja ohjeita antaa Heikki Peltola.  
 
Tervetuloa keskimatkan SM-kisoihin Orimattilan Sammalistoon! 
 
Jouni Tourunen 
Rastivarsat ry 
Puheenjohtaja 
 
> Paluu kisan pääsivulle 
 

Päivitetty: 22.3.2010
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja