Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
>Lapset ja Nuoret
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2020 Miska Sm-hisu
Uutiset
SM-sprintti Jyväskylässä
Siirille plakettisija
Muokattu:15.5.2022 >>Lue
17 varsaa mukana KevätSuunnistuksessa
Kuusi palkintosijaa
Muokattu:9.5.2022 >>Lue
FinnSpring, Askolassa
Rastivarsat mukana sekä yksilömatkoilla että viesteissä
Muokattu:24.4.2022 >>Lue

XI Suunnistuksen Koululaiskisa 24.9.2008

Yhdestoista koululaisten suunnistuskisa juostiin tutussa paikassa Orimattilan Urheilukeskuksessa keskiviikkona 24.9.2008.

Ilmoittautuneita oli jälleen uusi ennätysmäärä 614!

> YLE:n Uutisointia Lahden Radiossa
> Tulokset
> Väliajat
> Valokuvia

X Suunnistuksen Koululaiskisa 24.9.2008

> Kilpailukutsu
> Kilpailuohjeet

> Ilmoittautuneet kouluittain
> Ilmoittautuneet sarjoittain

> Lähtöajat kouluittain
> Lähtöajat sarjoittain

> Talkooväelle
> Viime vuoden (2007) Koululaiskisan sivut; tuloksia, kuvia..

Ennakkotietoa

Yhdestoista koululaisten suunnistuskisa järjestetään tutussa paikassa Urheilukeskuksessa keskiviikkona 24.9.2008 klo 9.30 alkaen.

Kisan radat ovat edelleen lyhyet ja helpot. Radat kulkevat hyväpohjaisessa ja alueeltaan rajatussa kangasmaastossa, jossa vähemmän suunnistaneellakaan ei ole eksymisvaaraa. Rastireitillä (RR 7-11-v.) rastit sijaitsevat maastoon vedetyn ja karttaan piirretyn siimarin varrella, tukireitillä (TR 12-13-v.) siimarin läheisyydessä. 14-16 -vuotiailla on helppo tavallinen suunnistusrata. Karttana on tulostekartta mittakaavassa 1:5000.

Kisassa käytetään elektronista leimausjärjestelmää (emit). Puuttuvasta tai väärästä rastileimauksesta seuraa 10 sakkominuuttia. Näin kenenkään ei tarvitse kokea ikävää hylätyksi tulemisen tunnetta.

Viimevuotiseen tapaan 7- ja 8–vuotiaat (I ja II luokka) koululaiset eivät kilpaile. He kiertävät normaalin RR-radan ns. rastirallina ilman ajanottoa joko yksin, pareittain tai ryhmänä oman toivomuksen mukaan. Heidät kuitenkin ilmoitetaan tapahtumaan muiden osallistujien tapaan. Rastirallin lähtö tapahtuu kilpailusarjojen jälkeen.

Jokainen koulu huolehtii oppilaidensa ruokailuista itse. Tapahtuma kestää palkintojenjakoineen n. klo 13 saakka, joten evästä on hyvä varata mukaan.

Kisan osallistujamäärä on viime vuosina ollut ilahduttavan suuri. Toivomme, että ajankohta sopisi nytkin mahdollisimman monen koulun ohjelmaan mukavana syksyisenä ulkoilupäivänä.

Kilpailutiedot löytyvät syyskuun aikana myös Rastivarsojen kotisivuilta osoitteesta www.rastivarsat.fi. Kisasivuille tulevat kisan alla mm. kilpailuohjeet sekä ilmoittautuneet ja lähtöajat kouluittain. Muistutan vielä, että ilmoittautumiset sarjoihin tulee tehdä syntymävuoden perusteella oheisen kilpailukutsun mukaisesti.

Tervetuloa rasteille!

Rastivarsat ry

Jouni Tourunen


Päivitetty: 10.10.2008

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja