Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 25Manna
Uutiset
Am-pitkä ja viestit Keravalla
Tosisuunnistajat hellekelissä
Muokattu:20.6.2021 >>Lue
Omatoimirastit Nikkijärvellä
7.-13.6.2021
Muokattu:7.6.2021 >>Lue
Am-kilpailuja kesäkuussa
Keravalla ja Iitissä
Muokattu:4.6.2021 >>Lue

Tervetuloa Rastivarsojen 30-vuotiskilpailuihin!

 
Suunnistuksen erikoisseura Rastivarsat saavuttaa tänä vuonna kolmenkymmenen vuoden iän. Useat suunnistusmaailman huiput ovat parhaimmillaan juuri kolmenkymmenen vuoden iässä. Toiminnallisuudessaan ja aktiivisuudessaan samaa voisi sanoa Rastivarsoista seurana. Seuran toiminta on erittäin aktiivista viikoittaisine harjoituksineen, leireineen, talkoineen ja ennen kaikkea nuorten ja lasten innokkuudessa. Alkaneen kevään Hippo-suunnistuskoulussa yli seitsemänkymmentä lasta ottaa osaa suunnistuksen opetukseen. Iltarasteilla avaustapahtuman osanottajamäärä oli yli sata. 
 
Rastivarsat on järjestänyt kilpailuja aktiivisesti lähes vuosittain. Vuosien varrella on aluemestaruuskilpailujen sekä kansallisten kilpailujen lisäksi järjestetty kolmet Suomenmestaruuskilpailut. Rastivarsat oli mukana myös kautta aikain toisen FIN5-rastiviikon järjestelyissä ja yksi sen osakilpailuista järjestettiin Orimattilan Viljaniemessä. 
Ryhmä kakkosen pitkänmatkan Suomenmestaruuskilpailut järjestettiin vuonna 1994 tältä samalta paikalta kuin nyt järjestettävänä olevat nuorten MM-katsastukset ja seuramme 30-vuotisjuhlakilpailut. 
 
Radoista on pyritty tekemään nautinnolliset ja tasollisesti haastavat. Katsastus- sarjoissa ja pääsarjoissa paremmuutta mitattaessa painottuvat sekä taito että fysiikka. Ikäihmisille on luotu ratoja, joissa riittää haastetta etevimpienkin konkareiden taidoille. Nuorten ja lasten ratojen suunnittelussa on pyritty tarjoamaan suunnistuksellisia elämyksiä riittävän selkeiden maaston kiintopisteiden avulla. 
 
Kiiliön kartoitettu alue on osa laajaa Orimattilan keskustaan asti ulottuvaa metsäaluetta. Samainen metsäalue jatkuu moottoritien ja oikoradan länsipuolellakin. Tältä alueelta löytyy eri eläinkunnan asukkaiden reviirejä ja upeita marjapaikkoja. Nauttikaamme näistä reviireistä täysin siemauksin ja kunnioitetaan luontoa kaikin mahdollisin tavoin. 
 
Kiitän seuramme jäseniä aktiivisesta talkootyöstä. Samalla kiitän paikallisia metsänomistajia ja riistanhoitoväkeä positiivisesta suhtautumisesta lajiamme kohtaan. Suuri kiitos myös Neste Tuuliharjalle, että saamme käyttöömme liikennemyymälän lähipiirin. 
 
Toivotan kilpailijoille, katsojille sekä talkoolaisille nautinnollisia suunnistuselämyksiä.  
 
Tuukka Tuomala 
kilpailunjohtaja 
 
> Paluu kisan pääsivulle 

Päivitetty: 6.5.2008
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja