Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu (edit 5.1.19)
> Valmennus (edit 9.1.19)
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2016 kahvakuulatreeni
Uutiset
Hiihtosuunnistuksen SM-viestit
Miehille seurahistoriaa, KULTAA
Muokattu:17.2.2019 >>Lue
Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatka
Haikki Lariolle hopeaa, 4 sijoitusta kymppikärkeen
Muokattu:16.2.2019 >>Lue
Nuorten ratojen koulutus
Kerholla ti 12.3
Muokattu:12.2.2019 >>Lue

Rastivarsojen Venlat

 
 
Kahdeksan Venla-joukkuetta maaliin 
 
Kesän 2012 saalina Rastivarsojen Venlat saavuttivat yhdeksän palkintosijaa SM-kilpailuissa. SM-erikoispitkillä palkinnoille ylsivät Emilia 5. sijallaan kovatasoisessa D18-sarjassa ja Päivi puolestaan yllätti itsensä saavuttamalla hopeamitalin D45-sarjassa. Kevään menestystä jatkoivat SM-sprintissä Tessa 4. sijallaan jääden vain 16 sekuntia pronssista D40-sarjassa ja Roosa D15-sarjassa hienolla 8. sijallaan. 
 
Syksyn SM-viestimenestyksestä vastasivat tyttöjen joukkueet: Inka, Milla ja Emilia suunnistivat 5. sijan D18-sarjassa ja palkintosijan saavuttivat myös D16-sarjan trio Roosa, Kia ja Anni. Ryhmä ykkösen kisa käytiin todellisessa suunnistusmaastossa Kuopion liepeillä ja kaikki kuusi selvisivät osuuksistaan mainiosti. Henkilökohtaisesta syksyn menestyksestä vastasivat vähän vanhemmat Venlat. Irinan SM-keskimatkan kulta D45-sarjassa oli kauden kirkkainta antia ja Päivi pääsi pokkaamaan plaketin kaulaansa sekä SM-pitkiltä että SM-yöstä saavuttaen kuudennen ja neljännen sijan. 
 
Venlojen viestissä Valio-Jukolassa saimme kasaan ennätykselliset kahdeksan joukkuetta ja kaikki joukkueet saivat vielä hienosti tuloksen. Tämä on ennätys, mikä voi olla mahdoton rikkoa – toivottavasti näin ei kuitenkaan ole. RaVa-ykkönen, joukkueella Emilia, Maarit, Tessa ja Irina, saavutti sijan 78. 
 
Hiihtosuunnistuksessa sisarukset Ella D14 ja Elina D16 saavuttivat SM-sprintissä Imatralla palkintosijat viisi ja yhdeksän. 
 
 
Onnistumisia vuonna 2011 
 
Kesän 2011 aikana Rastivarsojen Venlat onnistuivat laajalla rintamalla. Keväällä SM-sprintissä Milla sai ensimmäisen henkilökohtaisen palkintosijan ollen 5. D16-sarjassa. Milla osoitti kehittymistään myös loistavalla osuusajallaan Venlojen viestissä ja mitä olisikaan loppukesä ollut, mutta Millaa kutsuivat uudet haasteet ja vaihto-oppilasvuosi Australiassa. 
 
Venlojen viestiin Vehkalahdelle saimme ennätykselliset seitsemän naisjoukkuetta, joista valitettavasti yksi joutui keskeyttämään loukkaantumisen seurauksena ankkuriosuudella. Ykkönen sijoittui hienosti sijalle 83, Hannan ankkuroidessa huipputason vauhtia. Kakkosen muodostivat nuoret, Inka, Siiri, Milla ja Emilia ja he onnistuivat loistavasti ollen sijalla 166. Myös kolmosjoukkueen hieno sija 237 kertoo seuramme vahvasta osaamisesta. 
 
SM-viestissä seuramme D40-daamit onnistuivat saavuttamaan hopeaa joukkueella Tessa, Maarit ja Irina. Myös D18-sarjan tytöt, Inka, Siiri ja Emilia pääsivät viestissä palkintosijalle ollen viidensiä. Henkilökohtaisissa SM-kisoissa Päivi pääsi pokkaamaan peräti neljä kertaa. Uusi sarja D45 motivoi yrittämään tosissaan ja tuloksena oli kaksi SM-mitalia: sprintistä ja keskimatkalta pronssia sekä kaksi plakettisijaa: erikoispitkiltä 5. ja yökisasta 6. sija. Maarit saavutti 4. sijan D 40-sarjan SM-sprintissä ja keskimatkalla mitalikin oli lähellä, mutta lopun epävarmuus tiputti sijan seitsemänneksi. 
 
Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuissa seuramme tytöt Emilia D17 ja Anni D13 sijoittuivat hienosti viidensiksi. 
 
Menestystä vuonna 2010 
 
Kesän 2010 aikana Rastivarsojen Venlat saavuttivat useita palkintosijoja SM-tasolla. Ensimmäisenä palkinnon pääsivät pokkaamaan SM-sprintissä Kaija D60-sarjan 5. sijallaan ja samoissa kisoissa Anneli D55-sarjan 6.sijallaan. Annelin hyvä vire jatkui myös seuraavana päivänä käydyssä SM-erikoispitkän kilpailussa, missä sijoitus oli myös kuudes. Samoissa kisoissa Emilia tykitti hienosti D16-sarjan yhteislähtökisassa viidenneksi, mikä on todella ansiokas saavutus suuressa sarjassa. 
 
Syyskauden SM-kisat aloittivat pyöräkisat, missä Päivi onnistui savuttamaan hopeaa D40-sarjan keskimatkalla. Varsinaisen suunnistuksen keskimatkan kilpailut jäivät järjestävän seuran jäseniltä väliin, mutta mainetta Rastivarsat niitti hyvin järjestetyillä kisoilla sateisesta säästä huolimatta. Seuraavana päivänä olikin into korkealla vaativassa maastossa käytävissä SM-viesteissä, mistä tuliaisena oli D16-sarjan 6. sija joukkueella Inka, Milla ja Emilia. 
 
Viimeisenä SM-kilpailuista käydyssä yökisassa tuliaisena oli taas kaksi palkintosijaa Tessan jäädessä niukasti neljänneksi D35-sarjassa ja Maaritin ollessa 6. D40-sarjassa. 
 
Venlojen viestiin saimme taas kuusi joukkuetta ja tällä kertaa kaikki joukkueet hyväksytysti läpi. Ykkönen oli hienosti 67. joukkueella Irina, Maarit, Päivi ja Hanna.  
 
 
Ennätysten vuosi 2009 
 
Vuonna 2009 Ravan Venlat rikkoivat monin kerroin ennätyksiä. Venlojen viestiin saatiin ennätysmäärä joukkueita eli kuusi. Mukana oli ennätysmäärä ensikertalaisia niin nuoria kuin kuntosuunnistajiakin. Seuraennätys tehtiin myös sijoituksissa, sillä ykkösjoukkue Irina, Maarit, Päivi ja Hanna sijoittuivat 59., mikä on Rastivarsojen 30 vuotisen historian paras sijoitus.  
 
Ennätykset jatkuivat myös kesän muissa viesteissä. 43-viestissä Ruotsissa joukkue Kirsi, Päivi, Anneli, Maarit ja Irina juoksivat hienosti kolmanneksi ja syksyn SM-viestistä oli tuliaisena hopeaa D40-sarjan viestissä joukkueella Maarit, Päivi ja Irina. Koululiikuntaliiton SM-kisoissa Emppu oli hienosti juoksemassa hopeaa poikien (OP:n ja Valtterin) kanssa sekajoukkuesarjassa. Seuran ennätyksiä kaikki nämä mitalit. 
 
Tämän lisäksi Venlat, niin nuoret kuin vanhemmatkin, suunnistivat hienoja suorituksia kesän henkilökohtaisissa kisoissa, parhaimpana saavutuksena Irinan henkilökohtainen hopea keskimatkalta D40-sarjassa ja Irman hopea pitkiltä D70-sarjassa. Näin aikaisempien vuosien Hannan, Sannin ja Kaijan henkilökohtaiset SM-mitalit saivat jatkoa. 
 
 
Venlojen esittelyt 
 
Venloilla on oma postituslista venlat@rastivarsat.fi, jonka kautta listalle kuuluvat voivat lähettää ryhmälle sähköpostia. Jos haluat liittyä listalle, ilmoita asiasta Päiville. Listalle kuuluvat löydät täältä. 
 
 
 

Päivitetty: 22.2.2013
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja