Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2016 uralla
Uutiset
10.1.2020 Rastivarsojen jäsenmaksun 2020 aika
>>Lue
10.1.2020 Haemme nuorille vetäjää
Helmikuun puoliväliin mennessä >>Lue
9.1.2020 Matalan kynnyksen toiminnalliset treenit
Jatkuvat ensi maanantaina >>Lue

SM-sprinttiviesti 2019, valintaohjeet

SM-sprinttiviesti juostaan Raumalla su 19.5. Sarjat ovat viime vuoden tapaan H/D18, H/D21, H/D40, H/D55 ja joukkueiden määrä on kiintiöity alueittain. 
H/D18 ja 21 -sarjoissa joukkueen muodostaa edelleen 2 naista + 2 miestä. Päijät-Häme saa asettaa molempiin sarjoihin 2 joukkuetta. H/D40 ja 55 -sarjoissa on tänä vuonna 1 nainen + 2 miestä. Päijät-Häme saa asettaa 4 joukkuetta näihin sarjoihin. Lisäksi H/D40:ssä ensimmäistä ekstrapaikkaa kärkkyy P-H 5. Tarkoittaa, että viides joukkue voidaan asettaa, jos jokin alue ei saa peruspaikkojaan käytettyä (mikä on todennäköistä). 
 
Tänä vuonna toimitaan Päijät-Hämeen joukkuevalintojen osalta seuraavasti: H/D21-sarjassa LS-37 saa asettaa molemmat joukkueet omissa nimissään. Perusteena se, että sprinttirankin perusteella koko alueen kärki on LS:stä. 
Muissa sarjoissa joukkueet muodostetaan halukkuutensa ilmoittaneista alueen suunnistajista. Valintaperusteena on sprinttiranki 2018 sekä valitsijoiden (Seppo Järvinen, Tommi Maasilta, tarvittaessa muu alueen hallitus) näkemys. 
Urheilijoiden (seuran, mikäli seura haluaa kerätä halukkuudet kootusti) tulee ilmoittaa halukkuutensa kisajoukkueeseen perjantaihin 26.4. mennessä sähköpostilla seppo.jarvinen@asikkalanraikas.net. 
Alustavat joukkueet pyritään julkaisemaan vappuna. 
 
Alue maksaa ilmoittautumisvaiheessa aluejoukkueiden osanottomaksut, jotka laskutetaan jälkikäteen seuroilta ilmoittautuneiden määrän mukaan. Kisassa käytetään EmiTag-leimausta ja kilpailijat maksavat omat vuokra-taginsa, jollei heillä ole omaa (tai kaverin) tagia. 
 
Lisätietoja: Seppo Järvinen, seppo.jarvinen(@)asikkalanraikas.net, 040-5826362

11.4.2019

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja