Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

Unelmien liikuntapäivä, Tietävälä
Uutiset
24.10.2021 Orimattila TrailRun
Heiska ylivoimainen miehissä >>Lue
19.10.2021 Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021 >>Lue
14.10.2021 Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa. >>Lue

Kolme tyttöä ensi kesän VOL:lle Vuokattiin

Ella Hyvärinen, Roosa Pelkonen ja Salla Päivähonka ovat odotetusti saamassa kutsun Valtakunnalliselle oravapolkuleirille Vuokattiin la 1.8. – ke 5.8. Liitto lähettää valituille urheilijoille henkilökohtaiset kutsut huhtikuussa. 
 
Valinnat leirille on tehty vuoden 2014 loppurankin perusteella siten, että 16-sarjasta on valittu vuonna 1999 syntyneistä 57 parhaiten sijoittunutta tyttöä ja 54 parhaiten sijoittunutta poikaa. Tyttöjen ja poikien suhde määräytyy sen perusteella, miten monta vuonna 99 syntynyttä tyttöä tai poikaa on 16-sarjan loppurankilla. 
 
Leireille tehdään lisävalinnat 24.5.2015 kilpailtavan SM-keskimatkan jälkeen ajettavalta on line -rankilta. Tuolloin valitaan D16-sarjasta vielä 23 vailla paikkaa olevaa tyttöä ja H16-sarjasta 22 poikaa, jotka ovat syntyneet vuonna 1999 tai 2000.  
 
VOL-leirit tarjoavat 15–16-vuotiaille nuorille mahdollisuuden hioa suunnistustaitoaan osaavien leiriohjaajien opastuksella. Monipuolisten taitoharjoitusten lisäksi leiriläiset saavat tietoa fyysisestä harjoittelusta. Leiripäivien ohjelmaan sisältyy testit, luentoja ja myös leikkimielisiä kisailuja. Leiriviikon aikana nuorilla on mahdollisuus tutustua eri puolilta Suomea tuleviin samanikäisiin nuoriin. 
 
Ennen leiriä tulee leiriläisten tehdä Kasva Urheilijaksi -elämänrytmitesti. Leirin aikana tehdään Kasva Urheilijaksi -ominaisuustestit ja leirin jälkeen on suositeltavaa tehdä Kasva Urheilijaksi -motivaatiotesti. Kukin urheilija voi tehdä näitä testejä jo kuluvan talven aikana. Elämänrytmitestin ja motivaatiotestin pääsee tekemään vaikka heti rekisteröitymällä ja kirjautumalla Kasva Urheilijaksi -palveluun. Ominaisuustestin videoita pääsee katsomaan sivuilla rekisteröitymättä.  
 
> Kasva urheilijaksi -sivulle 
 
Onnittelut valinnasta! Seura osallistuu kustannuksiin osallistujille ilmoitettavalla tavalla. 
 
 
Ella 
 
 
 
Roosa 
 
 
 
Salla 
 
 
Jiipee

29.11.2014

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja