Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

Unelmien liikuntapäivä, Tietävälä
Uutiset
19.10.2021 Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021 >>Lue
14.10.2021 Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa. >>Lue
13.10.2021 Koululiikuntaliiton suunnistuskisat Haminassa
16 nuorta Orimattilasta >>Lue

Maaliskuun päiväleiri paketissa

Maaliskuun päiväleiri pidettiin Hyrylässä sunnuntaina 18.3.2012. Aamupäivällä suunnistettiin sprinttiä, johon sparraajiksi oli saatu Rajamäen Rykmentin iskuryhmä. Sprinttiharjoitus ja keuhkojen kevätavaus saatiin suorittaa kauniissa auringonpaisteessa. Sprinttireitti oli osin jäinen ja liukas, joten nastarit olivat tarpeen. Myös lumitilanne aiheutti sen, että reitinvalinnoissa kannatti suosia uria joilla oletti olevan talvikunnossapitoa. Sprinttiratoja oli kaksi 2,5 km:n ja 1,9 km:n mittaiset siivut. Aamupäivän harjoitukseen osallistui 16 varsaa ja suunnilleen samanmoinen määrä keltamustia. 
 
 
 
 
Sprintin ja huototoimenpiteiden jälkeen, kävimme aamupäivän harjoituksen tapahtumat läpi ja pohdimme parhaita reitinvalintoja sekä sprinttiin ja sen ratoihin liittyviä kuvausasioita. Tämän jälkeen katselimme tykiltä Harrin pääkameravideon ja video päättyi spontaaneihin aplodeihin. Toki moni muukin teki loistavia suorituksia, mutta ilman julkituotuja tallenteita. Tämän jälkeen käänsimme katseet ja auton nokat kohti Korson kortteleita. 
 
Sää jatkoi suosimistaan myös iltapäivän treenissä. Korsossa tarjoiltiin pitkää pätkää, reitinvalintoja, paljon pientaloasutusalueiden katselmointia ja vähän lisukkeeksi muistitehtävää. Kartta ja suunnistusrata olivat lähinnä viihtymistä varten, ettei se viikon pitkis tuntuisi niin pitkältä tai saatikka puisevalta. Toivottavasti tarjonta antoi osallistujille ajankohtaan sopivia harjoitusärsykkeitä. 
 
-Vellu 
 
 
> Päiväleirin ennakkopalat 
> Pari kuvaa 
 
Pääkameravideoita aamupäivän sprintistä 
> Jagge 
> Antero Pulli (RR) 
> Tuomas Tervo (RR)

24.3.2012

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja